stan.

Igår så va jag på stan med dom bästa! Ida Bustad och Ängla! gick hur bra som helst att ha med sig barnvagn, bara plöjde när vi gick genom stora folkmassor. Köpte nyårs kläder och det blir nog riktigt snyggt, blir ingen klänning iaf som alla andra ska ha -.- haha. Köpte även nya skor och sånt där, riktigt kul vare! Och idag så ska jag följa med Ida till timmersdala en liten sväng om det blir som vi har tänkt oss. aja, får väl börja klä på mig i så fall, haha.
Bilder kommer!
Pusshej! <3

gott nytt jul !

nu har det varit jul oså igen och det blev verkligen en riktigt fin jul iår :)
fick typ allt jag hade önskat mig och lite till!
ett högtalarsystem eller vad det heter till datorn!
en ny mobiltelefon! antingen en iphone eller en xperia x8, har sådan beslutsångest så jag vet inte vilken jag ska välja!
en stor tavla med elvis presley på! skit snygg verkligen
halsdukar med vantar!
cam till den stationära datan!
skit snyggt armband!
fotoram + minne! och så massa mer !
så jävla glader är jag, vill bara vara hemma nu och hålla på med grejerna, haha
menmen, orkar inte skriva så mycket mer, ska äta idag igen iaf, julmat och så vidare men egentligen skulle vi äta kalkon, men eftersom våran kock åker utomlands så får det bli vanlig julmat.. men men det går ju det med !
aja, vill bara säga att jag verkligen ÄLSKAR min familj och släkt, så jävla lycklig att min mamma är just MIN mamma.
Jag älskar dig mamma :) <3

beautiful day.

okej, sorry om jag inte updaterat på ett bra tag men klarar inte av det riktigt när det är ett helvete att leva :)
jo det har hänt rätt mycket men orkar inte riktigt ta upp det här, säger bara att synd att man inte man kan lita folk längre, Jag har knappt någon att gå till längre för att jag inte kan lita på någon längre, jävligt synd faktiskt. Men som alltid, klarar mig oftast bäst själv.
Har i vilket fall bara sovit 4 timmar inatt och det gav resultat kan jag lova, blev ingen träning på grund av att jag nästan svimma på bussen, va så jävla slut. haha, det börja med att jag skulle gå från puls gymmet för vi hade gympa där med skolan och slutade 20 över 2 och min buss går hem tidigast 20 över 3 så jag gick en omväg till rese och satte mig som vanligt på 11an och tänkte ta 35 bussen hem, jo men tjena, bussen kommer och jag går på och fortsätter läser, för jag hade läst i en timme på rese och det är en himmla bra bok kan jag lova, älskar den <3 haha men i vilket fall så när vi börjar åka får jag en konstig känsla i magen och tänkte att jag hade gått på fel buss men jag sket i det för jag kan få den känslan ibland. Sen när vi började närma oss sandtorget kollade jag runt i bussen och kände inte igen en jävel och inte ens buss chaffören. så lilla söta jag går fram så oskyldigt och frågar vilken buss jag satt på, jo men då va jag på väg till mariestad ! hahah jag bad om att få gå av så fort som möjligt men var kvar i stan som tur va, fick vänta yttiligare i 10 min till MIN buss kom, men då va jag på rätt buss i vilket fall, sen svimmar man nästan på bussen hem för jag va så förbannat trött. Jag kände nästan hur jag somna med öppen mun brevid en okänd person men så fort några tjejer bakom börja skratta åt något skämt så vakna jag, haha.
tillslut går jag av bussen, jo då håller jag på att ramla och nästan bli överkörd. Jag fattar lix inte hur jag orkar riktigt så blev ingen träning. men men, suttit hemma nu ett bra tag och ska strax gå och lägga mig, orkar inte återuppleva denna dagen igen.. Tror jag börjar bli sjuk och, grattis lix.
haha ne nu orkar jag inte, tänkte även lägga upp en ovärd bild och bara för att :)
har även försökt fixa någon som kan fixa designen och jag hoppas och tror den blir bra :)





eller, det fick bli 2 :) fin färg på tröjan va? eheh

6 December

Sitter och har arbetsmiljö med lilla söta mats.. haha, bara tjatar hela tiden så man har lagt av att lyssna nu.
Sov typ 4 timmar inatt, huwamej, så är jätte trött och fryser hela tiden. Har inte lagt ner någon speciell tid på skolan idag så känns inte riktigt som skola idag, men ändå :)
jadu, vet inte riktigt vad jag ska skriva mer, vi fick gå på lunch nu. så puss, skriver kanske sen.

eh.

ja, eh jag kan inte ta bort inlägg.
så detta blir helt onödigt.
eheh.
Någon som vill säga hur man tar bort inlägg? hoho

RSS 2.0