Dagens datum säger allt...

Fyfan, idag kommer jag att få kämpa hela dagen för att hålla humöret uppe, känner att jag kan falla ihop och bara börja gråta när som hellst..
Den 12 oktober är ett hemskt datum, okej att ida gumman fyller år men hon vet också vad som hände för ett år sen.. fy, Idag exakt är det ett år sen våran finaste själ på jorden gick vidare.
Hela kroppen känns tung och jag kommer nog inte kunna koncentrera mig på lektionerna alls idag.. Känns som jag vill bara hoppa i idé eller något, mina hår på armarna lägger sig inte ner utan jag fryser hela tiden.
Och jag vill inte bara börja gråta så där för jag vill inte prata om det, vill bara tänka mina egna tankar och alla andra kan hålla sig borta.
Jag vet inte mer vad jag ska skriva, men alla mina tankar och många andras går säkert till kalle idag eller hela tiden, men speciellt idag.
Vet inte om jag ska lägga upp en bild på han eller om jag ska strunta i det, jag avvaktar i vilket fall...
<3

Tisdag...

nu sitter man hemma helt ensam för Älskling är upptagen och mamma är inte hemma oså måste jag läsa på läxa men jag försöker hitta på så mycket annat istället för att läsa läxor, så nu sitter jag och lyssnar på Arch Enemy på riktigt hög volym och hoppas att läxorna springer iväg eller nått, haha.
Tänkte gå ut och ta en lång promenad med min bebis också :) men fårse, får inte lämna huset förrens läxan är gjord, haha kommer aldrig här ifrån :D
aja, skolan går bra men dagarna går upp och ner hela tiden, ibland vill man bara sätta sig och gråta och somna in tills vintern är över för jag tror att kylan på verkar humöret ganska mycket.. men men det är väl bara att bita ihop, det är nog inte bara jag som tycker det..
Försov mig imorses också, det var ju inte populärt kan jag lova, hade glömt att ställa klockan kvällen innan... tror ni jag skämdes när jag kom till skolan lr.. usch.
fyfan, det enda man tänker på att snart är det helg men så är man ledig i 2 dagar och sen börjar det om igen.. asså vafan har man egentligen att se fram emot? Tiden går ju så in i helvetes fort! tar nog inte lång tid oså sitter man där med barn och hus och vet inte vad man ska göra längre typ.. haha, vad posetiv jag är eller !
usch ne, är inte på det bästa humöret nu heller känner jag, fy tvi och blä...



det är förresten 5 månader den 22 :) hyfsat glad tjej? oja, och det tror jag håller faktiskt till det, så gnäll inte om att ropa hej för tidigt.. ;)


RSS 2.0